31 Ocak 2012 | Salı

Çekirge durdu

Beşiktaş peş peşe maçlar kazanıyordu. Ama ligin ilk yarısının sonundaki o güzel futboldan eser yoktu. Çekirgenin devamlı zıplayamayacağını görmesi gerekirdi Carvalhal'in. Gaziantepspor maçından sonraki umut dolu açıklamaları demek ki içtenmiş.
Bu maçta hiçbir şeyin değişmediğini gördük.
Tamam maçın hemen başında golün gelmesi Kayserispor için bir avantajdı. Ama ilk yarıda kaçan gollere rağmen Beşiktaş'ın verdiği açıkları görmemek mümkün değildi. Özellikle Ekrem'in kanadı Hasan Ali ve Troisi için boş alan haline gelmişti. Ernst'in formsuzluğu orta sahanın direncine yansıyor, Kayseri hücum hattı devamlı Beşiktaş stoperleriyle baş başa kalıyordu. Felaket senaryosuna bir de Fernandes'in kırmızı kartı eklendi.

HİLBERT'İN YOKLUĞU
Kayserispor, ikinci yarının ilk bölümünü kendi alanında geçirmeyi tercih etti. Beşiktaş topa daha fazla hakim oldu. Ne var ki fiziksel olarak iyi durumda olmayan Quaresma'nın bir an evvel oyundan alınması gerekiyordu.
Holosko'nun girişi gecikince Kayserispor yeniden tehditkar kontrataklarına başladı ve Ekrem'in bölgesinden hayli yararlandı.
Ama onların da final pası ve bitirici vuruş eksikliği maçı erken koparmalarını engelledi.
Beşiktaş'ta Hilbert'in bir an evvel takıma dönmesi gerekiyor.
Ancak her şeyden önemlisi Ernst'in uzun süre ilk 11 dışında kaldığında bile yaşamadığı formsuzluğu üzerinden atması elzem.
Yoksa Beşiktaş'ın daha çok çekeceği var gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor