10 Şubat 2012 | Cuma

Tek devrelik Beşiktaş

Beşiktaş eğer son 3 maçtan '0' değil 5-7 puan almış olsaydı Sivas deplasmanında kışın ortasında bir beraberliğe eyvallah diyebilirdi. Ama art arda 3 yenilginin ardından yapılabilecek bir puan kaybı, play-off'un tehlikeye girmesi anlamına gelebilirdi.
Manuel Fernandes'in dönüşünün takıma katkısı net bir şekilde belli oldu. Portekizli oyuncunun futbol zekası Beşiktaş'ı bir kat daha iyi takım yapıyor. İlk yarıda Mustafa'nın hücumdaki hareketli oyunu ve orta sahanın Necip-Ernst-Veli üçlüsüyle yaptığı pres, ligin en üretken hücum takımlarından Sivasspor'u kısırlığa itti. Beşiktaş önemli fırsatları kullanamadı ama artık klasikleşen Fernandes'in ortasına Sivok'un sihirli kafası bunca emeği boşa çıkarmadı.

ÇALIMBAY'IN HAMLESİ İKİNCİ
yarıda iyice ağırlaşan zeminde Beşiktaş, oyunu geride kabullenip kontratak düşündü.
Ancak zaman ilerledikçe açılan Erman ve Rıza Çalımbay'ın Mehmet Nas hamlesi Sivasspor'u maçta iyice dominant hale getirdi.
Ama ilk 45 dakikada topa vurdurulmayan Erman'ın golü, Beşiktaş'ın ikinci 45 dakikadaki yanlış tercihinin cezası oldu. Beşiktaş için ama galiba en çok da Carvalhal için zorlu bir dönem başlıyor. Onun için kazanı kaynatmaya niyetli çok insan var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor