13 Şubat 2012 | Pazartesi

Olmuyor olmuyor...

Fenerbahçe haftalardır kötü oynuyor. İç sahada en azından maçın bir bölümünde baskı yapan, pozisyon bulan Fenerbahçe'yi görüyoruz. Sonrasında kayboluyorlar. Deplasmanda ise ne olduğu belli değil.
Karabük son 6 günde 3'üncü maçını oynuyor. Hem de sınırlı ve eksik bir kadroyla. Ve maç başladığında önde baskı yapması beklenen Fenerbahçe ortada yok. Sanki durarak maçı kazanabileceklerini düşünüyorlar.
Son haftaların en durgun adamı Alex, diğerlerinin yanında o haliyle agresif görünüyor. Böyle olunca işler Karabükspor'un lehine gidiyor. Tek yapmaları gereken ileride tek başına kalan Sow'a tatlı sert markaj yapmak.
Bir de üstüne Stoch'un asistiyle Cernat'ın golü geliyor. Sonrasında da yine bir vurdumduymazlık gösterisinde ikinci gol.

SOW ANLAMSIZLAŞTI!
İkinci devre Fenerbahçe biraz daha derli toplu. Biraz daha derken ilk yarıya göre nasıl oynasa öyle olacak zaten. En azından daha öndeler ve Karabük'e fazla kontra şansı bırakmıyorlar.
Bunun sonunda gol ve penaltı geliyor arka arkaya. Alex'in direkten dönen penaltısı, akılları başlarına geç gelen F.Bahçeli futbolculara bir nevi ceza oluyor.
Fenerbahçe kötü ve organize olmaktan uzak bir futbol oynuyor.
Bu oyunla ileride kimin oynadığı artık önemli değil.
10 milyon euro'luk Sow'u bu şekilde oynayan bir takıma almak gerçekten anlamlı değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor