09 Mart 2012 | Cuma

Zor dostum zor

Kimse şimdi bütün maçın faturasını Veli'ye kesmesin.
Asıl işi sol bek olmayan, hatta savunmacı olmayan bir adama o görevi verdiğinizde en azından çevresine bir koruma duvarı koymalısınız.
Quaresma gibi gamsız bir adamın Veli'ye yardım etmeyeceği belli.
Braga maçında beklerin önüne savunma kökenli orta saha desteği koyan Carvalhal, bu kez bunu yapmadı. Bu da felakete yol açtı.
Yaratıcı özelliği olan iki oyuncusundan (Diego ve Arda) yoksun Atletico Madrid'in kanatlardan gelme ısrarı olacağını düşünürsek İbrahim Toraman ve Veli'nin varlıkları korkutucuydu.
Açıkçası Fernandes'in güzel şutu ve 5 ila 15. dakikalar arası oynanan futbol bir umut ışığı oldu. Ama Atletico'nun Beşiktaş'ın zaafını keşfetmesi uzun sürmedi.

ÇIKINCA DENGELEDİ
Sonrası kabus gibi Beşiktaş üzerine çöken Atletico. İspanyol takımının devamlı hücuma çıkmayı seven kanat bekleri ilk devre bir kez bunu denedi.
Gerek duymadılar desteğe.
Oyun ilerledikçe ve pozisyonlar geldikçe dağıldı Beşiktaş.
Artık 3. golde Sivok bile Adrian yanından geçerken neredeyse kaçıyordu.Hücum gerçekleştirmesi gereken oyuncular da kaybolmuştu.
Quaresma'nın çıkması ve İsmail'in girmesi en azından oyunu dengeledi.
Üstüne gol geldi. Ama işte ilk yarıda yenilen 3 gol skordan silinmiyor. İstanbul'da işler zor.
Quaresma'nın Beşiktaş kariyeri bence bu maçla birlikte son buldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor