21 Mart 2012 | Çarşamba

Hızlı hücum dersi

Sivasspor'un sezon başından bu yana gösterdiği performansa bakarak Galatasaray'ın işinin kolay olmayacağını düşünenler yanılmadılar.
Yakın zamanda Sivas deplasmanında Galatasaray'ın kazandığı 4-0'lık galibiyetin bir ölçü olmayacağı belliydi.
Aslında Sivasspor'un öndeki baskısını kıran Galatasaray ilk yarıda istediği gibi hükmetti oyuna. Melo'nun yokluğuna rağmen Selçuk'un müthiş futboluyla rakibini kıstıran Galatasaray'da özellikle Baros'un etkisizliği bu baskının golle renklenmesini engelledi.
Tatlı tatlı kontralar deneyen Sivasspor da 30. dakikadan sonra Galatasaray'a rahatsızlık vermeye başladı.
Erman'ın kaçırdığı gol bazı şeylerin habercisiydi.

YORGUNLUĞU ATAMADI
İkinci yarıda geçtiğimiz hafta sonunda Fenerbahçe'nin bir türlü beceremediği kontratak organizasyonunu bir yelpaze gibi açılarak ortaya koydu Sivasspor. Erman'ın golüyle de Galatasaray daha zor duruma düştü.
Fenerbahçe maçının mental yorgunluğun atamayan Necati, Engin gibi oyuncuların varlığı, Baros'un bilindik görüntüsünden uzak oluşu, ikinci yarıda oynayan Sabri'nin uyku hali, Riera'nın ne yaptığını bilmez durumu ve tabii ki Erman'ın önderliğinde iyi bir deplasman oyunu oynayan Sivasspor, Galatasaray'ı bir kulvardan dışarı itti.
Galatasaray için sadece lig var. Artık tüm konsantrasyonlarını kalan 9 karşılaşmaya yansıtacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor