26 Mart 2012 | Pazartesi

Fırsat tepti

Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim. Şenol Güneş, bu maça çok iyi hazırlanmış. Galatasaray'ın Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarındaki zaaflarının üzerine gitme ve rakip orta sahayı etkisizleştirme konusunda doğru analizler yapmış.
Oyun başlar başlamaz öyle bir baskı ortaya koydu ki Trabzonspor, sanki maç Arena'da değil Avni Aker'de gibiydi. Zokora ve Colman müthiş oynuyor, Alanzinho her yere ayak basıyordu.
Trabzonspor'un bu sezon daha önemli maçlar oynama tecrübesi olduğunu da göz ardı etmemek gerek.
Elmander olmayınca Galatasaray'ın düzeni bozuluyor.
Elmander-Baros iyi ikili, Elmander-mNecati iyi ikili ama Baros-Necati iyi ikili değil. Ligin en verimli takımı, İsveçli olmayınca pozisyon üretmekte zorlanıyor.

BATDAL ŞANSI TEPTİ
Bu tip zorlandığı maçlarda bir de sinirlenen Galatasaray, bu kez hakemle konuşmaktan basit bir gol yedi. İkinci yarıda ise daha sakin bir Galatasaray vardı sahada. Fatih Terim 3 değişiklikle oyunu çevirmeye çalıştı.
Trabzonspor'un en büyük sıkıntıları Galatasaray'ın kısır baskısında yeterli kontra pozisyon bulmayışıydı. Volkan ve Olcan kayboldu gitti.
Böyle olunca Glowacki'nin yokluğunda yaşanan savunma organizasyonsuzluğu bir yerde patlak verdi ve penaltı oluştu.
Son anda da Mehmet Batdal yeniden doğma şansını Tolga'ya teslim etti.
G.Saray 2 puan kaybetti. Trabzon ise beraberlikle artık şampiyonluğa resmen 'elveda' dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor