06 Aralık 2012 | Perşembe

Korku tüneli

Açıkçası maçtan önce Abdurrahim Albayrak'ın o coşkulu Türkiye'ye veda konuşmasını dinledikten sonra Galatasaray'ın Braga karşısına bu kadar silik, bu kadar etkisiz çıkabileceğini düşünmemiştik.
İlk yarı boyunca Galatasaray arka arkaya iki doğru pas yapamadı.
Kaleci Muslera, Semih ve ileride arkadaşları tarafından anlaşılamayan koşular yapan Burak haricindeki futbolcular, Portekiz takımının saha içindeki üstünlüğünün destekçileri idi.
İlk yarının sadece 1-0 bitmesi ise bu üç oyuncunun gayreti sayesinde idi.

Oyun dengelendi
Fatih Terim ikinci yarıya çıkarken Amrabat ve Aydın ile daha seri daha dripling ağırlıklı bir kanat oyununu planladı.
Bu da biraz olsun karşılaşmanın dengelenmesini sağladı ve ardından Burak'ın harika kafa golünü getirdi.
Galatasaray ilk yarıya oranla daha istekli daha etkiliydi ama Selçuk ve Melo'nun bir türlü oyuna yönlendiremeyen görüntüleri Braga'ya ikinci yarıda da önemli fırsatlar getirdi.
İşler tam kötüye gitti derken, Terim'in planında olmasına karşın Amrabat kadar katkı sağlayamayan Aydın tarihi bir gole imza attı.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı elder etti ama bundan sonra bir yerlere gelmek istiyorsa ocak ayını en iyi şekilde değerlendirmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor