24 Şubat 2013 | Pazar

Uğur'un hediyesi

Oyun içinde çok da dengeli olmayan iki takımın maçında bol pozisyon bekliyorduk.
Ancak ister temkinli oynamak deyin ister pas becerisi sıkıntısı deyin, dün akşam özellikle ilk yarıda içimize fenalık geldi. İkinci yarıda bir hareket olduysa bunu sağlayan Sivas'tı.
Maçın ilk yarısını herhalde en iyi anlatacak deyim kör dövüşüydü.
Düşünün 2 pas art arda yapan takım, Barcelona havasına giriyordu. Bu kadar pas hatasından futbola benzer bir oyunun çıkması, pozisyonlar üretilmesi mümkün değildi. İşin içinde futbol olmayınca fauller de geldi ve oyun durdukça durdu.
Hakemin ilk yarıyı bitiren düdüğü futbolseverleri rahatlatan bir kurtuluş borusuydu.

10 kişi korkuttu!
İkinci yarıda Eneramo'nun öndeki varlığı daha fazla hissedilmeye başlandı. Orta sahayı daha iyi kullanan Sivasspor, net pozisyonlar buldu. Açıkçası hafta boyunca artık yedek kalacağı söylenen ve maç kurtarmadığı belirtilen McGregor, "Alın size kurtarış" dedi. 3 net pozisyonda kalesinde devleşen İskoç nihayet tatmin edici bir performans ortaya koydu.
Tam Beşiktaş'ın puan kaybı fikirleri kafalarda belirginleşirken Sivasspor 10 kişi kaldı. Aslında Beşiktaşlılar biraz paniğe bile kapıldı. Akıllarda Karabük ve G.Antep maçları vardı. Ancak Beşiktaş bu kez yavaş yavaş üstünlüğü ele aldı. Sahada 1 kişi fazla olduklarını gösterdiler. Hilbert'in golü ve kaçan pozisyonlarla maçın ilk 1 saatinden farklı bir takım görüntüsü verdiler.
Bu galibiyet tabii ki önemli.
Ama sahadaki performans, Beşiktaş adına hiç umut vermedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor