26 Şubat 2013 | Salı

Sihir yaptı

Galatasaray'ın sahaya çıkan kadrosu birçok soruyu beraberinde getiriyordu. Öncelikle savunmada bu sezon kupa dışında oynamamış Gökhan ve haftalardır kızakta olan Hakan Balta'nın saha içi performansı nasıl olacaktı?
Orduspor gibi son dönemde istediği sonuçları alamasa da Cuper gibi bir beynin çalıştırdığı bir takımın alan savunmasına karşı kırılgan bir orta saha tertibi sıkıntı yaratmayacak mıydı?
Maç başladığında Selçuk-Hamit-Sneijder orta sahası ve Burak-Drogba-Amrabat forvetinin ortaklığının üretim sağlama çabasına Orduspor direniyordu.
Muslera'nın güdük degajının Selçuk'un topuğundan sekip gol olması garabeti yaşanmasa ne olurdu bilmek zor. Ama gol sarı-kırmızılıların kimyasını bozdu.

Taraftarın desteği
Ordu golleri kaçıran taraftı.
Hakan'ın acemice yaptırdığı penaltıyla G.Saray şoka girdi.
İkinci yarıda Orduspor'un yapması gereken Galatasaray'ı tehdit etmekti. Ama bunu yapamadılar. Galatasaray'ın yavan futbolunu bir sihir değiştirebilirdi.
O sihri de Sneijder yaptı.
Harika bir golle hem rakibin gardını düşürdü hem de Galatasaray'ı ileriye itti. Harika gollerle sarı-kırmızılılar 3 puandan fazlasını kazandı. Maçın bu şekilde seyretmesi Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da tam bir darbe oldu.
Orduspor'un ise bundan sonra nasıl toparlanıp ligde kalabileceği de meçhul.
Galatasaray taraftarının performansı ve sakatlanan Barral'a karşı alkışlı destekleri güzel notlardı.
Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın
atılmaları ise sıkıntı vericiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor