21 Nisan 2013 | Pazar

Şapkalar çıksın

Akhisar Belediyespor'a şapka çıkaralım. Küme düşme tehlikesi hâlâ var.
Düşse de kalsa da o şapka çıkmalı.
Mütevazı bir bütçe, mütevazı bir kadro. Devre arasında 'cuk oturan' bir transfer. Takımı Süper Lige çıkaran Hamza Hamzaoğlu'na nankörlük etmediler.
Takım ligin dibindeyken de göndermeyi denemediler.
Bu şekilde düşseler bile hemen geri döneceklerini biliyordular.
Akhisar'ın sadece köftesi değilmiş lezzetli olan.
Theofanis Gekas, dün akşam 2 gol attı, 1 penaltı yaptırdı, rakipten bir oyuncu attırdı. Özellikle ilk yarıda Beşiktaş savunmasının kademe yanlışlarının tamamını pozisyonla cezalandırdı.
Beşiktaş'ın klask sol kanat zaafından yararlanmak yerine tersten geldiler. Holosko'nun devamlı ileri giden Hilbert'in yerini kapatmamasını en iyi şekilde değerlendirdiler.

Avantaj geri gitti
İşin ilginç yanı sahanın yıldızı Gekas, penaltı kaçırarak oyunun gidişatını değiştirebilirdi. Ama Beşiktaş hücumları o kadar yavaş ve etkisizdi ki, Akhisar direnebildi.
Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından ancak son 15 dakikada yararlanabildiler.
Peki ya Beşiktaş? Akhisar'dan fark yediler. İlk yarıda biraz Mustafa, ikinci yarıda biraz Oğuzhan, Fernandes'in yokluğunda felaketi önleyemediler.
Hep eleştirilen McGregor, dün akşam farkın unutulmaz olmasını engelleyen adam oldu. Geri kalanlar ise dünkü maçı bir daha izlediklerinde muhtemelen kendilerini göremeyecek. Beşiktaş geçen hafta Avrupa yolunda büyük avantaj elde etmişti. Bu avantajı hemen geri verdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor