30 Temmuz 2013 | Salı

Amrabat in Dany out

6+0+4 kuralının kabul edilmesiyle birlikte takımlardaki yabancı futbolcuların gösterdikleri performans daha farklı yorumlanmaya başlandı. Artık kötü oynayan tribüne çıkacak, hatta olası yeni yabancı transferinde gönderilecek.
Galatasaray'ın Napoli önünde nasıl oynadığından çok belki de Dany ve Amrabat'ın zıt görüntüleri dikkat çekti.
Aslında Galatasaray savunmasında dün yaşananları sadece Dany'ye yüklemek haksızlık olur. Eboue'nin ilk yarıdaki etkisizliği ve Melo'nun daha kıvama gelmemiş olması, Chedjou'nun savunma kurgusuna alışmakta zorlanması, mutlaka dikkate alınmalı.
Bu oyuncuların verdiği sıkıntı, gönderilmesi istenen Riera'nın zaman zaman yaptığı hataları ve belki de normal bir karşılaşma da göreceği kartı unutturdu.
Hamit aynı Hamit
Diğer taraftan özellikle Burak'ın etkisiz futboluyla ikinci yarıda 4-4-1-1'e dönen Fatih Terim, güzel bir Amrabat sürpriziyle karşılaştı.
Amrabat hem Galatasaray'ın ilk yarıdaki kanat etkisizliğini sona erdirdi, hem de harika bir golle takımına beraberliği getirdi.
Amrabat ile birlikte takımın en iyisi Drogba'ydı.
Bir son notta Hamit için, hâlâ bir ilerleme yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor