28 Kasım 2013 | Perşembe

İkinci yarıda bitti

Aslında Ronaldo'nun olmaması değil, Alonso'nun kenarda tutulması bir avantaj oldu Galatasaray adına.
Mancini'nin verdiği pres emrinin Real Madrid'i bu kadar zorlayabileceğini herhalde Ancelotti akıl edememişti. Çaylak forvet Jese (U-20 Dünya Şampiyonası'nda keyifle izlemiştik) acemiliğini üzerinde atamıyor, Real'in oyun planı iki açığı Di Maria ve Bale'e kalıyordu. Baskıdan kurtulduğunda Isco onları beslemeye çalıştı. Maçın ilk bölümünde sadece Bale bir kez fırsat buldu.
15. dakikadan sonra Galatasaray presi gerçek anlamda etkisini göstermeye başladı. Koşmaktan bıkmayan adam Umut'un Ramos tarafında düşürülüşü ve Real'in 10 kişi kalması Galatasaray için nimetti. Bale'in frikik golüne rağmen Umut'un sahada fazla enerjik görünmeyen Drogba'nın harika asistiyle attığı gol ve devre sonuna kadar gösterilen performans heyecanı arttırdı.

G.Saray 60 dakika iyiydi
İkinci yarıda en büyük sıkıntı, takım savunmasını aşan her topta Real Madrid'li futbolcuların kolay adam geçmeleriydi. Sanki Chedjou, Dany, Gökhan ve diğerleri oyundan düşmüş gibiydi.
Real Madrid'de maçı çeviren oyuncu peş peşe hücuma kalkan Arbeloa oldu. Belki de İspanyol oyuncu kariyerinde bu kadar rakip ceza alanına girmemişti.
Maalesef sonrası felaket oldu.
10 kişilik Real farka gitti. Alonso'nun oyuna girmesi zaten Real'in oyunu toparlamasını sağladı.
Galatasaray'da Umut ve Selçuk'a ayrı yer ayırmak gerekir.
Takım savunmasında ekip olarak 60 dakika iyiydi Galatasaray, ama sonrasında çöküş başladı.
Şimdi bu maçı unutmak gerek.
Çünkü Juventus karşısında alınacak galibiyet tur demek. İlk yarıdaki Galatasaray o maçı kazanıp, turu geçebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor