07 Haziran 2015 | Pazar

Üçleme

Maçın başında tam Juventus önde baskıyla başlamışken bir Barcelona klasiği golle oyun şekillendi. Barça ilk yarıyı golden sonraki 5-10 dakika hariç hep 1. viteste oynadı. Juve ise uzaktan şutlarla sonuç aradı. Vidal, kırmızı kartın kenarından dönmeyi tercihe derken Tevez etkisizdi.
Böyle olunca Devler Ligi finaline yakışmayan bir ilk yarı temposu oluştu.
İkinci yarıya Juventus daha çok rakip alanda başladı. Pogba fiziğini, tekniğini her şeyini sahaya yansıttı. Barça basit hatalar yapmaya başladı. Ardından da Morata'nın golü geldi. Ama sonrasında Barcelona gerçek anlamda vitesi yükseltti. İlk yarının etkisiz adamı Suarez yeniden galibiyeti getirdi. Sezona cezalı olarak başlayan, geç forma giren Uruguaylı, Manchester City maçıyla birlikte sezona damgasını vuranlar arasına girmişti zaten.
Barça ve Luis Enrique, sezonu tüm kupaları toplayarak kapattı. Messi en iyi maçını oynamadı belki ama gollerde yönetmen koltuğundaydı.
Cüneyt Çakır ve ekibi yüzlerine gözlerine bulaştırmadan iyi maç yönetmeye çalıştı.
Tartışılan kararları oldu.
Bence Vidal'a kırmızı göstermeli, Pogba'ya yapılan faulu atlamamalıydı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor