Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

10 Mayıs 2009 | Pazar

Sevinemedik

Dün akşam ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışının en kızıştığı gündü. Ama maalesef böyle bir günde Fenerbahçe iddiasız, keyifsiz bir müsabakaya çıktı. Sadece geçmiş yıllardan kalan bir intikam söylevi vardı. Ne yazık ki bu sene de hayal kırıklığı ile sonlanıyor. Geçen hafta yaptığım çağrıya seyircinin çoğunluğu cevap vermiş gibiydi. Bu zevksiz mücadeleyi az sayıda futbolsever izledi. Onlar da bu güzel havada futbol seyretmeye değil, çekirdek çıtlatmaya gelmişlerdi. Biraz futbol aşkı olanlar ise lig heyecanını demek ki evlerinde diğer takımların karşılaşmalarını izleyerek geçirdi. İnsan bir taraftar olarak bu duruma üzülüyor. Ama yapacak bir şey yok... Bizi bu duruma getiren başkan ve yöneticilerin seçimi değil mi? Ligin başından beri yazdıklarımı geçen gün şöyle bir gözden geçirdim. Hemen hemen her hafta aynı şeyleri yazmışım. Önce kendime kızar gibi oldum, sonra ise "Her hafta aynı filmi seyredip nasıl farklı bir yorum yapılır?" dedim. Yani ilk gün söylediğimizle bugün görüyoruz ki büyük ölçüde tutarlılık var.

Sivas iyi değil
Herkes Sivasspor şampiyon olursa bunun büyük bir başarı sayılması gerektiğini söylüyor. Bence bu Sivasspor'un başarısı değil üç büyüklerin başarısızlığıdır. Benim sözüm Yiğidolar'ın kadrosuna değil, oynadığı futboladır. Bu futbolla, bu ligde şampiyon olunuyorsa bence en düşündürücü durum budur. Fenerbahçe, Denizlispor'u yenerek şampiyonluğu verdiği senenin intikamını aldı. Peki soruyorum; Fenerbahçelilerin bu neticeyle başı göğe erdi mi? El alem şampiyonluk derdinde ya biz? Galibiyete bile sevinemedik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor