Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

02 Mayıs 2010 | Pazar

Bizler inandık

Bundan 3-4 sene önce Fenerbahçe-
Gaziantep
maçında 3-0'lık ilk yarı dönüşü tribünler "Bizler inandık, sizler de inanın'' diye haykırıyordu.
Tüm futbolcular sahaya çıkarken tedirgindi...
Ve tribünden gelen bu tezarrühatla şaşkına dönmüşlerdi. O gün futbolcular da inandı. Hem maçı, hem de şampiyonluğu almışlardı...
Bu sene kötü oynayan Fenerbahçe ligin bitimine 5 hafta kala ellerinde pankartla sahaya çıkıyorlardı...
Pankartta "Bizler inandık, sizler de inanın" yazıyordu. Belki Fenerbahçe'de ilk defa futbolcular tribünleri ateşliyorlardı.
Belki de ligin dönüm noktası bu maçtı.
Dün maça baktığımızda hem tribünlerde on binlerce inanmış taraftar hem de sahada 11 inanmış futbolcu vardı. Özellikle Alex'in arzusu tüm takımı ateşledi.
Hem attığı mükemmel gol, hem de oynadığı futbol herkesi hayran bıraktı. Alex'in bu güzel futboluna belki de ileride Alex kadar önemli bir futbolcu olacak olan Özer Hurmacı da eklenince muhteşem bir şov başladı. Bu maça kadar beğenmediğimiz tüm futbolcular dahil herkes inanılmaz istekle iyi bir futbol sergilediler.

Bu futbol devam etsin
Mehmet Topuz, Gökhan Gönül
tabii ki Emre Belözoğlu, hatta Selçuk bile... Eh bir takımda bu kadar inanan olunca maçı kazanmak zor olmuyor. İnsan şu soruyu kendi kendine sormadan edemiyor: Niye ligin başından beri böyle oynamazsınız? Bu kadar çok baskılı, istekli, yüksek pas yüzdesi ile ve en önemlisi inanarak! Böyle güzel maçlar seyretmek bu taraftarın hakkı değil mi? Şimdi sadece şampiyonluğa 2 maç kala herkesin istediği, beklediği bu futbolun, bu arzunun devam etmesi... Biliyorum ki futbolcular inanmış o zaman taraftar olarak sizler de inanın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor