21 Mayıs 2007 | Pazartesi

İsteyen kazandı

Sakaryaspor'un düşmesi daha önce kesinleşmişti. Dün de Vestel Manisa, Antalya, Gaziantep, Çaykur Rize, Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor düşecek diğer iki takım olmamak için kıyasıya mücadele etti. 37 puanla 15. sırada bulunan Denizlispor evinde İntertoto kovalayan Kayseri- spor'u konuk etti. Yeşil-siyahlılar için bu maçtaki tek hedef üç puandı. Kaybedilecek her puan son hafta oynanacak Vestel maçı öncesi hayati önem taşıyordu. İşte bu şartlarda maç başladı. Başlama vuruşuyla birlikte Kayserispor kalesine yüklenen Denizlispor, beklediği gole 12. dakikada ulaştı.

Serhat hayat verdi
Bu dakikada Yusuf'un kafa pasını alan Selahattin, kaleye paralel bir orta yaptı. Brezilyalı golcü Adriano ise topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra daha sakin ve kontrollü oynayan ev sahibi ekip, ilk yarıyı bu skorla kapattı. İkinci yarıda oyunu forse eden taraf yine Denizlispor'du. Ancak Kayserispor 74. dakikada Toledo ile eşitliği sağladı. Bu dakikada Denizli Atatürk Stadı'nda buz gibi bir hava yaşanırken imdada Serhat yetişti. 3 dakika sonra 77'de Adriano'nun pasına çok sert vuran Serhat hayata dönüşü müjdeler gibiydi. Oyunu bu dakikadan sonra iyice soğutan yeşil-siyahlılar puanını 40'a yükselterek umutlarını son haftaya bıraktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor