28 Kasım 2010 | Pazar

Özkahya kötüydü

İstanbul BŞB bundan önceki sezonlarda da Fenerbahçe'ye hep ters gelmiş en kritik dönemlerde çelme takmış bir takım. Sezon boyu sadece dört büyük takım ile oynadıkları maçların seyircili olması dün olduğu gibi herhalde dirençlerini, motivasyonlarını arttırıyor. Niang 7 ve 17'de yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi daha ilk yarıda rakibin direncini kırabilirdi ama olmadı.
Hakem yönetiminin ne derece önemli olduğunu dün bir kez daha gördük. 29'da Alex, İ.Akın'a öyle bir girdi ki, net kırmızı olması gerekirken Halis Özkahya eyyam yaptı ve sarı gösterdi.
32'da yardımcı Erdinç Sözertem, Tum'un pozisyonuna yanlış ofsayt bayrağı kaldırarak Belediyespor'un akınını kesti ve o pozisyonun dönüşünde Fenerbahçe, Alex ile 1-0 öne geçti.

Hakem herkesi güldürüyor

Bu pozisyon sonrası hakeme olan güven gitti kararlarına tepkiler başladı. İlk yarıdaki bu pozisyonun etkisinde kalan hakem ikinci yarıda farklı bir kimlikle sahada. 48'de Gökhan Gönül'e yardımcının önünde faul yapıdı ama hakem oynattı olaya sinirlenen Gökhan rakibe rövanş faul yaptı bu kez sarı gördü. 49'da Alex'i Ekrem ceza alanı içinde yaka paça indirdi net penaltı ama hakem bunu vermedi..
45'da Efe sarı görüyor 55'de Alex'e yaptığı hareket Efe ikinci sarıdan ihraç olması gerekiyor ama ihraç edemiyor, çünkü kafası karışık. Bu kez 56'da aynı Efe, Yobo'ya faul yapıyor. İhraç olacağını anlayan Avcı oyuncusunu oyundan alıyor ama hakem olayın farkında değil. Hakem 77'de Dia ile Mahmut'un mücadelesine verdiği penaltıya kimseyi inandıramıyor hatta herkesi güldürüyor. Hakeme güveni kalmadığı için olaya itiraz eden Ekrem ikinci sarıdan ihraç oluyor. Çok kötü bir hakem ve zor deplasmandan Fenerbahçe çok değerli üç puan çıkararak haftayı karlı kapattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor