12 Nisan 2011 | Salı

İdare etmeye çalıştı!

İstanbul bölgesi ve FIFA hakemi son yönettiği maç 18 Nisan 2010 tarihinde Fenerbahçe-
Beşiktaş
derbi maçı F.Bahçe 1-0 kazanmış Beşiktaş'tan iki Fenerbahçe'den bir oyuncuyu ihraç etmiş ancak o günden sonra İstanbul'un üç büyük takımının hiçbir maçına çıkamamış.
İstanbul'lu diğer FİFA hakem arkadaşları bu takımların deplasman maçlarına bile gitmişler ama Hüseyin Göçek içerdeki maçlarda dahi yok! Neredeyse aradan bir yıl geçmiş Hüseyin Göçek Kasımpaşa-Beşiktaş maçına görevlendirilmiş.
Yılbaşında UEFA'da ikinci kategoriye yükselmiş geçtiğimiz günlerde Avrupa 2012 gurup eleme Romanya-Lüksemburg milli maçını yönetmiş.

Yazık oluyor hakemlere
Şimdi soruyorum MHK'ya böylesine başarılı hakeme bir yıldır neden bu tür maçlar vermiyorsunuz, böylesine anlamsız beklemeden sonra verdiğiniz bu maçta hakemin ruh hali nasıl olur?
Yoksa Beşiktaş kongre üyesi Yüksel Okçuoğlu MHK'dan istifa edince mi hakeme vize çıktı?
Ey benim iş bilmez MHK'um yazık ediyorsunuz hakemlerimize!
Bu kadar aradan sonra maça çıkanHüseyin Göçek de problemsiz maç yönetebilmek için keskin kuralcı değil zaman zaman idareci ve toleranslı hakemlik yaptı.
Maçta çok koştu. Kart uygulamalarında hataları oldu. 2 nolu yardımcı Cemal Bingöl çok başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor