17 Nisan 2011 | Pazar

İki penaltı verilmedi

MHK hakemleri, hakemler de kendilerini gereksizyere niye zorasokarlar anlamış değilim!
Ey MHK, İstanbullu bir FIFA hakemini 18 Nisan 2010 tarihinden bu yana neden Fenerbahçe maçlarına vermezsin de bu derece sıkıntılı ve zor olacağı belli kritik Gaziantepspor maçına verip hakemi baskı altına alırsın?
Ey maçın hakemi Hüseyin Göçek... Sen de maçın daha 1. dakikası Gaziantepsporlu Emre'nin Alex'e hareketi, 20. dakikada İvan'ın Niang'a hareketi, net penaltı olmasına rağmen inat edip niye vermezsin de kendini ve maçı sıkıntı içine sokarsın?
Bu kararları doğru yorumlayabilsen futbolcuların, izleyenlerin itimadını kazanacaksın, maç çözülecek ve ilk yarıda maçı toparlayabilmek için gereksiz yere 8 sarı kart çıkarmak zorunda kalmayacaksın. Olcan-Lugano, Emre- Lugano eşleşmelerindeki mücadeleleri çözebilsen maç gerilmeyecek.

FIFA hakemi bunları çözer!
Lugano'nun dirseğini ve yaptığı faulü yakalayabilsen daha ilk yarı dolmadan Lugano oyun dışı kalacak. Emre'ye gösterdiğin sarı kart yerinde ya daha sonra gösteremediğin ikinci sarı kart? Bunları bir FIFA hakemi nasıl çözemez?
F.Bahçe sadece rakibiyle değil hakemle de mücadele etmek zorunda kaldı. Kötü bir hakemlik seyrettik. Golden sonra G.Antep yedek kulübesinin bulunduğu bölgede yaşananlar ise başkan Aziz Yıldırım'ı aşağıya indirecek kadar sıkıntılıydı. Bundan sonraki haftalar daha da zor geçecek gibi gözüküyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor