24 Ocak 2010 | Pazar

Umutlu başlangıç

Süper Lig Lideri Fenerbahçe ikinci yarıya da çok iyi bir başlangıç yaptı. Gollerin son 13 dakikada atılması maçı seyretmeyenleri şaşırtabilir ama sarı-lacivertliler; sulu kara, şiddetli rüzgara, bataklaşan sahaya ve beraberliği ön plana alarak yapışkan bir markaj uygulayan rakibe karşı 95 dakika adeta tek kale oynayarak sahanın hakimi oldular. Hakemin kestiği, direğin çeldiği, Semih ile Güiza'nın çok sayıda kullanamadığı pozisyonlara rağmen sahadan üç puanla ayrılmayı başardılar. Ortaya koydukları gayret, kondisyon bakımından ne kadar hazır olduklarını da gösterdi. Sivas deplasmanına gitmemek için adeta sarı karta davetiye çıkaran Lugano ve Santos'un lüzumsuz faulleri olmasa oyun ve sonuç yönetim, teknik adamlar ve taraftarları fazlasıyla memnun edecekti.

Deivid'i hemen gönderin
Çünkü Sivasspor karşısına tam kadro çıkmamak biraz riskli olacak. Ama 4 eksiğe rağmen Denizlispor'a karşı cezalı oldukları için oynayamayan Alex ile Gökhan Gönül gibi çok önemli iki yıldızın Sivas'ta oynayacak olmaları gözden kaçmamalı. Ve iki eksik yerin Bekir ve Uğur ile doldurulabileceği unutulmamalıdır. Eğer Daum tam hazır olmadığını sandığı Gökhan Ünal'ı daha önce oyuna alsa maç erken kopar ve fark artardı. Beni asıl şaşırtan yarım pozisyonla bir gol bulan Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu'nun, "Biz daha iyi mücadele ettik. Onlar birkaç pozisyon fazla buldu" demesiydi. Oysa Fenerbahçe şanslı ve becerikli olsa kaleci Özden'e rağmen maç tarihi bir skorla biter, o 7-0'lar bile geride kalırdı. 1.5 yıldır sakatlanmaktan başka bir şey yapmayan 100 kiloya yaklaşmış ve koşmasını bile beceremeyen Deivid tam maaşla emekliliğini sürdürüyor. Ve bir yabancı kontenjanını dolduruyor. Edu gibi onu da yollamak ve sağ kanada bir genç almak Fenerbahçe'nin önemli bir eksiğini giderir. Yönetim artık uyanmalı bir golü neredeyse 100 bin euro'yu aşan bu vurdum duymazı kadrodan silmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor