29 Ocak 2010 | Cuma

Transfer ne oldu?

Ara transfer pazartesi günü sona eriyor. Galatasaray kiralık da olsa nokta transferler yaparak güçlenirken Carlos ve Kazım gibi iki önemli elemanını kaybeden Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in "Onlardan daha iyisini alacağız" diye açıkladığı yeni yıldızdan hâlâ haber yok. Gürcan dünkü yazısında haklı olarak "Taraftarı susturalım" havasında alel acele yapılacak transferin ne derece hatalı olduğunu ortaya koydu ve panik yapılarak alınan başarılı olamayan futbolcuların adlarını da sıralayıverdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın inadıyla affedilmeyen Kazım, Fransa'ya giderken neyse ki iyi alıcı bulunmayan Önder Turacı (Daum ve arkadaşlarının güzel davranışlarıyla) kadroda kaldı. Ama A Milli Takım'ın da vazgeçilmezi olan Kazım'ın yerini dolduracak bir futbolcu kadroda yok.

Kaleci sorunu

Mehmet Topuz
klas bir yıldız ama daha çok orta sahada serbest oynamayı seviyor ve kanat oyuncusu değil. Gökhan Emreciksin çok acele harcanıp Kayserispor'a verilmese bugün bu açığı kapatabilirdi. Yeri gelmişken kaleyi cepheden gören serbest vuruşların büyük ustası olan ve sert şutlar atan Topuz'a Fenerbahçe'de bu şansın verilmemesi büyük hatadır. Volkan Demirel'in genç yedekleri sadece antrenman yaparak "İyi kaleci" olamazlar. Daha önce de yazmıştım Volkan Babacan ile Mert'in A2 takımında zaman zaman görevlendirilerek maç kabiliyetlerinin artırılması gerekir. Şenol Çorlu inadından vazgeçip Ertuğrul'u da rekabete sokacak böyle bir girişimi istemedi ve kaleci sorunu halledilmelidir. İlerideki günlerde bu sorun F.Bahçe'nin canını yakmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor