01 Şubat 2010 | Pazartesi

Eksik başına gol

F.Bahçe yorgun gittiği Sivas'tan şen döndü. Uzun ve yorucu bir yolculuk yapmasına rağmen futbolcular müthiş bir zemin bulunca arka arkaya golleri sıraladılar ve sezonun en farklı neticesini aldılar. Sivasspor, F.Bahçe'nin 4 cezalı, bir de sakat eksiği karşısında kazanmak için sahaya çıktı. Heveslenen Sivas açık bir futbol oynamayı tercih etti. Gerçi ilk yarı 1-1 bitti ama bu yarıda Bilica'nın, Semih'in (2) gollük vuruşlarını kurtaran Akın ile yan direkten dönen top ve hakemin vermediği bir penaltı vardı. Buna karşılık yanlış bir seçim yapan Daum'un iki stoper varken takıma koyduğu Deniz'in çarliston yaparken Mehmet Yıldız'a attırdığı gol gerçi sarı-lacivertli taraftarları üzdü ama golcüsüne kavuşan Sivaslıları bayram yaptırdı.

Daum ders almalı
İkinci yarıda Daum bu sene çok harcadığı Uğur sahneye çıktı. Semih'in attığı iki golden sonra ataklarını artıran F.Bahçe sol kanatta Uğur'un şahsi gayretleriyle ve nefis çalımlarla attığı iki güzel gol vardı. Daum herhalde bundan da bir ders almıştır. Bu yarıda da Özer'in, Topuz'un, Gökhan'ın kaleci Akın tarafından kurtarılan şutları vardı. Son golü de bir Gökhan attı ama soyadı Ünal değil Gönül'dü. Kupa maçı öncesi moral bulan ve Semih'i de kazanan F.Bahçe, Bursa maçına daha güvenle çıkacaktır. F.Bahçe'ye karşı hatalı maçlar çıkaran hakem Selçuk Dereli'nin yanında bir de Kuddusi Müftüoğlu vardı. Müftüoğlu hakemliği bıraktığını açıkladı ama MHK, F.Bahçelileri sinirlendirmek için ona yeniden kokart taktırdı. Hakem dün ters faul kararları verirken Alex'e yapılan penaltıyı es geçti. Normal bir faul yapan Semih'e kart gösterdi ve Uğur ve Özer'e yapılan faullerin hepsine göz yumdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor