23 Şubat 2010 | Salı

Hakem rezaleti

F.Bahçe farklı kazanacağı maçı hakem rozeti takmış bir zavallının maç boyunca yaptığı büyük hatalar ve Bursaspor'a yaptığı ikram sonunda 3-2 kaybetti. Maçın başında öne geçen sarı-lacivertliler farka gidecek bir futbol gösterirken hakem devreye girdi ve Bursasporlu futbolcuların kendini her yere atışına F.Bahçe aleyhine faul verdi. Bunlar yetmedi. 82'de F.Bahçe 2-1 galipken ceza sahası içinde havadan gelen bir topa Volkan'la beraber çıkan ve rakibine dokunmadan topu çıkaran Bilica'nın aleyhine çift vuruş vererek Bursa'nın beraberliği sağlamasına neden oldu. Daum'un bundan sonra son dakikada galip gelmek için Gökhan Gönül yerine Gökhan Ünal'ı alması ve tüm hatlarıyla rakip sahaya geçmesi sırasında kaptığı topla kontratak yaparak ve kaleci Volkan'ı mağlup etmeleriyle beraberlik için çırpınan Bursaspor'un maçı 3-2 kazanmasını sağladı.

MHK hataları tespit etsin

Bursaspor
için söyleyecek bir şey yok. İstedikleri bir hakemle arzuladıkları sonuca ulaştılar. F.Bahçe hakem hatalarıyla bu defa beraberliği bile kurtaramadı. Şimdi Bülent Yıldırım'ın hatalarını tek tek sıralayalım. 30. dakikada Özer'e kontrolsüz giren ve sakanlanması neden olan Bursalı aleyhine faul bile çalmadı. Daha sonra Alex'e sahanın ortasında koşarken sol koluyla yüzüne vuran Bursalı Volkan'a sarı kart bile göstermedi, ki kırmızı kartlıktı. İbrahim'in kendini her yere atışında lehine faul çaldı. 71. dakikada Semih, İbrahim tarafından yaka paça yere indirildi ve ceza alanı civarındaki bu olaya faul bile vermedi. En sonunda da yukarda belirttiğimiz olaylı faulden Bursa'nın galip gelmesine yol açtı. Merkez Hakem Kurulu'nun bu maçın kasetini alıp Bülent Yıldırım'ın ne kadar çok hata yaptığını tespit etmesini, Yıldırım'ın da düdüğünü duvara asmasını öneririm. F.Bahçe bunu da telafi eder ama namuslu hakemlerle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor