02 Mayıs 2010 | Pazar

Uygun adım

Ligin bitmesine 2 hafta kala zirvedeki iki takım aradaki farkı koruyarak 3'er puan aldılar ve sıralama bozulmadı. F.Bahçe, Eskişehirspor karşısında büyük taraftarının desteğiyle çok üstün bin oyunla farklı bir galibiyet aldı. Aslında skor 2-0 kaldı ama sarı-lacivertlilerin Alex'le gollük şutu direkten döndü, Güiza'nın golünü yardımcı hakem iptal ettirdi. Bülent Yıldırım da Özer'e yapılan penaltıyı vermedi. İşin enteresan yanı aynı hakem Bursa maçında Bilica'nın aynı hareketine penaltı verirken, bu defa Eskişehir aleyhine serbest vuruşla tehlikeyi savuşturdu. F.Bahçe oyuna yerden paslarla çok baskılı başladı. Üst üste ataklar yaparken, 13. dakikada Alex kendisine yapılan faulden kazanılan frikiği nihayet direkt bir şutla ağlara göndererek taraftarlara bayram yaptırdı. Dokuz dakika sonra sağ taraftan Mehmet Topuz'la defansı karıştıran Özer Hurmacı falsolu bir şutla İvesa'nın müdahalesine rağmen 2-0 yaptı ve sonucu belirledi.

Sarı kart yanlıştı!
Daha sonra Alex, Özer ve Mehmet Topuz'un gollük şutlarını İvesa kurtardı. Ama 39. dakikada İvesa'ya pres yapan Güiza, kolu vücuda yapışık ve suratini korurken İvesa'nın şutunu çeldi ve topla kaleye girdi. Ancak yardımcı hakemin yanlış hentbol kararı, hakemin golü iptal etmesine, üstelik de Güiza'nın da sarı görmesine neden oldu. O yardımcıya sormak lazım... Fenerbahçeli bir oyuncu ceza sahasında aynı vuruşu rakip oyuncuya çarptırsaydı, penaltı işareti verir miydi? İkinci yarıda F.Bahçe yine ataklarını çoğalttı Selçuk, Emre ve Özer'in ceza sahasından vuruşları kaleciye çarparak kurtuldu. 73'te de frikiği kadar güzel şut atan Alex'in şutu direkten dönerken Eskişehir'i golden kurtardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor