27 Ağustos 2010 | Cuma

Kaptansız gemi

F.Bahçe, PAOK karşısında Kadıköy'de oynadığı rövanş maçında Emre'nin nefis golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen uztama devresinde yediği golle Avrupa Ligi'ne veda etti. Eğer takım kaptanı Alex, bulduğu net 6 pozisyondan bir tanesini gole çevirebilse uzatmaya gidilmeden Fener turu geçecekti. Neticede kaptan gemisini kurtaramadı!
Anlamadığım bir konu da büyük parlarla transfer edilen Niang'ın 120 dakikada tek şut bile atamamasıydı. İki defa girdiği hava pozisyonunda da topu kafayla dışarı atarak, etkili olamadığını gösterdi.
Korkarım santrfor olarak yeni bir Güiza ile karşı karşıyayız!
F.Bahçe, kondisyon olarak rakibinden iyi olmasına rağmen orta sahada Emre dışında etkili olamayınca top devamlı rakip takıma geçti. Ancak ikinci yarıda daha baskılı oynayan Fenerbahçe, Emre'nin golüyle öne geçti ve Alex'le arka arkaya pozisyonlar yakaladı. Ama kaptan pozisyonları harcadı.

Golcüler sustu

Her şeye rağmen Gökhan 85. dakikada 10 metreden topu dışarı vurmasa yine Fenerbahçe 2-0 öne geçebilecekti. Yunan takımı çok koşan, iyi pas yapan, iyi yardımlaşan, iyi defans yapan ve iyi kontra atağa çıkan güçlü bir takım.
F.Bahçe'nin golcüleri bu kadar başarısız olmasa onları yenmek belki mümkün olurdu. Fakat, başta kalecileri olmak üzere canlarını dişlerine takarak kalelerini savundular.
Maçın İtalyan hakemi Stoch'a yapılan sert faulde ikinci sarı kartını göstermeyerek hata yaparken, en büyük yanlışı kulübü büyük zarara sokan ve sahaya gereksiz yere her türlü maddeyi atan taraftar yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor