30 Ağustos 2010 | Pazartesi

Kefeni yırttılar

Aykut Kocaman ve futbolcuları seyircisiz maçta önemli eksiklere rağmen müthiş bir ikinci yarı oynayarak Manisaspor'u da 4 golle mağlup ettiler. İlk yarısı orta saha mücadelesi halinde geçen ve sadece kaleci İlker'in ikramını değerlendiren Alex'in golüyle 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda müthiş bir Manisa sahaya çıktı.
Nitekim hemen beraberliği de sağladılar.
Daha sonra da sakat kaleci Mert iki önemli tehlikeyi savuşturarak kalesini korudu ve hemen ardından
Lugano'
nun kornerden kazandığı kafa golüyle Fenerbahçe toparlandı. Stoch'un yerine Dia, Mehmet Topuz'un yerine de Özer oyuna girdikten sonra Fenerbahçe karşılaşmanın tam hakimi oldu ve yeni golcüsü Niang'ın iki güzel golüyle rahatladı.
Karambolden yediği gol skoru belirledi: 4-2.

Okan, 40 yıllık usta gibiydi
Fenerbahçe'de günün kahramanı genç Okan'dı. 40 yıllık usta futbolcu gibi hem defansa yardım etti, hem de nefis ortalarıyla takımının iki gol kazanmasında büyük rol oynadı. Niang ilk yarıda yalnızları oynarken, Dia oyuna girdikten sonra rahatlayıp klasını ortaya koydu. Tabii genç kaleci Mert de karnındaki yırtığa rağmen çok önemli kurtarışlar yaparak galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Bunlara 90 dakika sahada canını dişine takarak başarılı bir futbol oynayan Emre'yi de eklemek gerekiyor.
Maçın hakemi Halis Özkahya sertliklere müsade etti. Fenerbahçeli Baroni'ye anlamsız bir şekilde sarı kartını gösterirken aynı hareketi iki kez yapan Manisasporluları seyretti.
Bu sonuçla Fenerbahçe ve Aykut Kocaman şimdilik kefeni yırttılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor