28 Eylül 2010 | Salı

Aykut öğrenmiştir

Fenerbahçe belalı rakibi Kasımpaşa karşısında ilk yarıda ecel terleridöktükten sonra ikinci yarıda yapılan değişiklikler sonucunda iyi bir futbol sergileyerek 6-2'lik galibiyete ulaşarak ve zirveye yaklaştı.
İlk yarıda seyirciler açık futbol oynayan ve pres yapmayan iki takımın serbestçe pozisyonlar bulmasını ve 5 golü seyrettiler.
Bu yarıdaki futbol "teneke defanslar" diye özetlenebilir.
Fenerbahçe kanatlardan yaptığı ataklarla golleri bulurken; Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin 2 stoperi arasındaki kodridoru iyi kullanarak goller ve pozisyonlar buldu.
Bu maç bir bakıma Yılmaz Vural'la Aykut Kocaman'ın düellosu gibiydi. Genç ve istikrarlı oyunculardan kurulu Kasımpaşa, rakibinden daha çok koştuğu ve pres yaptığı karşılaşmada etkili olmasına rağmen yıldız futbolcu yokluğunun acısını çekti.
Fenerbahçe'de ise adeta yürüyerek oynayan Alex attığı goller ve asistleriyle takımını sırtladı. Sanırım Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin hangi tertip ve taktikle oynayacağını bu maçta öğrenmiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor