06 Aralık 2010 | Pazartesi

Kocaman hata

Fenerbahçe, Bursa'nın puan kaybettiği hafta zirveye bir adım daha yaklaşmanın umuduyla çıktığı Karabük karşısında daha 17. dakikada Lugano ve Alex'in güzel golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen yine defansta hatalar yaparak taraftarlarını endişe içinde bıraktı. Emenike'nin ikinci yarının başında attığı gol Fenerbahçe taraftarına soğuk terler döktürmeye yetti. Oysa Karabük, Fenerbahçe'nin aslarını (kart görme pahasına) sertliklerle durdurup, defansın arkasına attığı uzun toplarla sonuç almayı planlamıştı.
Gerçi Yobo, Emenike'yi iki pozisyon dışında durdurdu ama bu atakların ilkini kurtaran Volkan, ikinciyi engelleyemeyince Karadeniz ekibinin umudu arttı ve maça asıldılar. Aykut Kocaman, eğer ikinci yarıda kötü ve bencil bir futbol sergileyen Stoch'un yerine Dia'yı oyuna alsa rahat ve farklı bir galibiyet alırdı.
Nitekim, Dia oyuna girdiği 80. dakikadan sonra 4 net gol pozisyonuna girdi.
Hakem Bünyamin Gezer, 39. dakikada Deumi'nin ceza sahası içinde Niang'tan elle kaçırdığı topta yardımcı hakemine uyup ters bir hentbol vermese Niang sarı kart görmez, Fenerbahçe de bir penaltı kazanmış olurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor