13 Aralık 2010 | Pazartesi

Açlar, pasları yedi!

F.Bahçe, iki ezeli rakibinin farklı yenildiği haftada onları yalnız bırakmadı ve büyük umutlarla geldiği Ankara'da umduğunu değil bulduğunu yedi. Ankaragücü oyunun genelinde mahkum gibi görünmesine rağmen defansta 10 kişi, atakta 5 kişi ile ayağa tek top yaparak ve geride duvar kurarak F.Bahçe'nin ataklarını durdurmaya çalıştı. Aylardır maaş alamayan ve kendilerini ispat etmek isteyenlerden kurulu Ankara ekibi bu amacına ulaştı.
Tam kadro ile sahaya çıkan F.Bahçe, gününde olan Slovak kaleci Senecky'yi son saniyelerde Niang'ın piyango golüyle bir defa mağlup edebildi.
Aslında kupa maçında da F.Bahçe renktaşına Ankara'da farklı yenilmişti ama o mücadeleye adeta B takımıyla çıkmıştı.

Volkan'ın büyük hatalarıyla
Kadrosu çok eksikti ve o maçın telafisi diğer karşılaşmaları kazanarak mümkün olacaktı.
Ama Trabzon'un rahat kazandığı bir haftada en azından aradaki puan farkını koruması ve ikinci devreye daha umutlu başlaması gerekiyordu.
Dünkü maçın bir özelliği de kurtarıcı olarak transfer edilen futbolcuların bu yeteneklere sahip olmadıklarının görülmesiydi.
Ankaragücü'nün isimsiz santrforu Sestak, üstelik de iki milli takım kaptanının olduğu defans hattını ezip geçerek galibiyeti getiren golleri attı ve ve özellikle 2. golde çevresindeki 5 F.Bahçeli defans oyuncusu bu vuruşu önleyemedi. Ümit Özat, taktiği çok iyi hazırlamıştı, yerinde değişiklikler de yaptı.
F.Bahçe, defansta özellikle Volkan'ın da büyük hatalarıyla yenmeyecek golleri kalesinde gördü. F.Bahçe bu gidişle ligin 2. yarısında da umut verici görünmüyor.
Hakem Kuddusi Müfüoğlu ise maçta önemli hatalar yaptı. Dia'ya ve Niang'a yapılan darplık hareketlere seyirci kaldı. Emre'ye verdiği sarı kart ise haksızdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor