Necmi Perekli

Necmi Perekli

04 Şubat 2010 | Perşembe

Yarı final yakın

Grup maçlarını ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale çıkma hakkını kazanan Trabzonspor, Belediyespor deplasmanından avantajlı skorla ayrılıp, ikinci maçta yarı final için bir adım öne geçmek istiyordu. Bu nedenle oyuna çabuk ve süratli başladı. İlk yarıda rakibine nazaran çok daha dikkatli ve organize ataklar içerisinde görünen takım kuşkusuz konuk Trabzonspor'du. Trabzonspor, bu yarıda kombine ataklar geliştirerek rakip kalede gol arama düşüncesi içerisinde oldu. Ancak yine gol kaçırma hastalığı bu maçta da devam etti. Umut ve Engin yakaladıkları net pozisyonları kaçırınca bordo- mavililer istedikleri ve arzuladıkları gole bir türlü kavuşamadılar. Tabii burada Belediyespor kalecisinin de hakkını teslim edelim. Yerinde ve zamanında yaptığı kurtarışlarıyla Trabzonspor forvet adamlarını oldukça zorladı. Trabzonspor ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çevirebilseydi inanıyorum ki maçın skoru Trabzonspor lehine çok daha farklı olurdu. Ben bu zamana dek Belediyespor'u böyle çaresiz mücadelesiz ve dağınık bir şekilde görmedim.

Engin çok sinirli

Diyorum ya yatsın kalksın kalecileri Hasagiç'e dua etsin Belediyespor. Alınan beraberlikte yüzde doksan dokuz kalecileri Hasagiç'in rolü vardı. İkinci yarıda Trabzonspor'un orta sahası oyundan düşünce maça denge geldi. Belediyespor, Trabzonspor kalesinde zaman zaman görünmeye başladı. Engin için defalarca yazdım ve yine yeniliyorum. Bu oyuncu sinirlerine hakim olmadıktan sonra takımına fazla katkı sağlaması mümkün değil. Ve bu durumu takımına oldukça zarar verir. Sonuçta Trabzonspor oyunun son dakikalarında kazandığı penaltıyı gole çeviremedi ve önemli bir avantajı kaçırdı. Ancak son dakikalarda Cale kornerden gelen topu kafa ile ağlara yollayınca kaçan avantaj bir anda tekrar geri geldi. Trabzonspor bu yakaladığı skorla öyle zannediyorum ki yarı finalin kapısını araladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor