Necmi Perekli

Necmi Perekli

08 Şubat 2010 | Pazartesi

İşte taraftar

Trabzonspor, son haftaların istikrarlı çıkışına Manisaspor maçında da devam etti. Üstelik oynadığı düzenli ve zevkli futboluna seyircisini de ekledi. Seyircisine derken, 'taraftar' demek istedim... İşte taraftar böyle olmalı! Bu statta, bu havada, bu soğukta bu kadar seyirciyi toplayabilecek bir takım daha varsa hodri meydan! Bu taraftara da bu yakışırdı zaten. Trabzonspor'un büyüklüğünü tartışmaya açmaya cesaret edenler, bir takımın büyüklüğünü ifade eden esas unsurun taraftar olduğunu artık dünkü maçla daha iyi anlamıştır herhalde... Flaş çıkışlarla büyükler arasına girmek, saman alevi çıkışlarla olmuyor...Taraftara bakın anlayın! Son haftaların formda ve kupanın yarı finale çıkmaya yakın olan takımı Manisaspor, Trabzon ataklarına ve oyun kurgusuna ancak 20 dakika dayanabildi. Bu dakikadan sonra Umut'un gelen füzesi Manisaspor'un tüm umutlarını 'Umut'la birlikte umutsuzluğa dönüştürdü.

Taşlar yerine oturacak
Ardından Ceyhun'un ilk golü aratmayan bir başka füzesi ise işi artık bağlamaya yetti. Karşılaşmanın ilk yarım saatlik zaman dilimi içinde bordo-mavili takımın çabuk atak geliştirme amacıyla tek top oynama isteği göz okşayıcı güzellikte bir tablo oluşturdu Olimpiyat Stadı'nın çimleri üzerinde... Haklı olarak bu futbolu gören herkes de skorun 2. yarıda çok daha artacağını ümit etti. Ancak ikinci devrede temposu düşen, oyunda anlamsız bir durgunluk ve rehavetin içerisine giren Trabzonspor, futboldan kopunca 3. golü müsabakanın sonuna bıraktı. Artık oyunun koreografisi ortaya geçmişti. Trabzonspor orta alanda yakın ve isabetli paslar yaptı. Bordo-mavili takımda dün eksik olan tek şey taraftarı çileden çıkaran kaçan gollerdi. Tüm hatlarıyla tam not alan Trabzon artık hafta içi İstanbul BŞB ile oynayacağı kupa maçını ve Bursa karşısında alacağı 3 puanı bekliyor. Sonra... Taşlar yerine adamakıllı oturacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor