Necmi Perekli

Necmi Perekli

26 Mart 2010 | Cuma

Zor da olsa

Trabzonspor, Antalyaspor karşısında özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu tutuk futbolu ile tur şansını adeta elden kaçırıyordu. Tüm hatları ile rakibine oyunun başlarında yüklenmesine rağmen bu baskıyı ancak on dakika yürütebildi. İlerleyen dakikalarda oyuna rakibini ortak ederek taraftarlarını hop oturtup hop kaldırdı. Ancak ne yaptığını bilemeyen Trabzonspor içerisinde ne yaptığını bilen bir tek oyuncu Alanzinho vardı. Aldığı tüm toplarda rakibine korkulu dakikalar yaşatan bu süper bücür, hem kendisini hem de takımını taşıyan ve ateşleyen oyun tarzı ile herkesin takdirini aldı. İkinci devrede attığı golle rakibinin direnme gücünü kırarak Trabzonspor'un ikinci gole de kavuşmasına katkı yaparak tur şansını daha da netleştirdi. Orta sahada oynayan futbolcular bu maçta Galatasaray maçının rehavetine kapılmış olacaklar ki rakip Antalyaspor karşısında istedikleri veya beklenen oyunu bir türlü ortaya koyamadılar.

Umut moral verdi

Antalyaspor haklı olarak savunmaya önem verip şansını kontrataklara bıraktı. Ama katı bir savunma anlayışı içerisinde olmadan gereğinde Trabzonspor kalesinde de çok tehlikeli pozisyon ürettiler de. Topu yere indirip kısa ve süratli paslarla bordo-mavili takım savunması içerisinde dengenin kaybolduğu zaman dilimleri içerisinde gole yaklaştılar ama Onur'un kaledeki başarısı ve Giray'la Cale'nin yerinde müdahaleleri ile şans bulamadılar. Umut ise bu maç boyu çabaladı ama başarılı bir oyun ortaya koyamadı. Ama yine de inatçılığı ve ısrarcılığı sayesinde ikinci golü atarak hem kendisine hem de takımına moral kazandırdı. Sonuç olarak Trabzonspor ikinci tur için bu skoru yeterli görmemelidir. Zira Antalyaspor buralara tesadüfen gelmiş bir takım değil. Kendi sahasında iyi top oynayan bir ekip olduklarını bordo-mavililer akıllarından çıkarmamalıdırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor