Necmi Perekli

Necmi Perekli

02 Mayıs 2010 | Pazar

Finalde dikkat!

Eskişehirspor yenilgisi ile ligde dördüncülük şansını kaybeden Trabzonspor, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağı kupa finali için Ankaragücü karşısında önce moral, sonra puan aradı. Fakat evdeki hesap, 19 Mayıs Stadı'nda tutmadı. Müsabakanın giriş bölümünde yediği tek golle maçı bitirdi Karadeniz ekibi... Oyunun her enstantanesinden, bu maç için alınan tedbirlerden, sahaya sürülen ekipten, gösterilen performanstan anlaşıldı ki oynayan-oynamayan tüm oyuncuların aklı Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynanacak maçtaydı. Fakat her şeye rağmen Trabzonspor'un sahada bu tabloda gözükmemesi gerekirdi. Öyle ya 3 gün sonra oynanacak maça moral ve motivasyon olsun diye Ankara'dan en azından 1 puanla dönmek gerekirdi. Kişilikli bir futbol oynansa kötü mü olurdu? Doğrusu, finale çıkmış bir takım çarşamba günü oynanacak sezonun maçı öncesinde taraftarlarına bir nebze olsun umut vermeliydi. Şimdi yukarıda bahsettiğimiz konuları bir kenara koyarak saklı tutalım. İşin esasına baktığımızda Trabzonspor'un dünkü görüntüsünü finale taşımaması gerekir. Koskoca 90 dakika içinde hem savunma, hem de hücumda ayakta kalabilen tek adam Egemen'di.

Beylere sade kahve...
Diğerleri mi? Adeta Falkoz kahvehanelerinde sade kahve yudumlayan tufeyliler gibiydi. Bizim zamanımızda özellikle amatör küme devrinde bazı muzip seyircilerimiz, sahada dünkü Trabzonsporlu oyuncular gibi gezinen futbolculara tribünden "Yap Ahmet'e sade bir kahve" diye bağırırlardı, işte dünkü tablo da aynı onun gibi bir şeydi doğrusu. Umut'u hafta boyu eleştirenler ve ona kulüp aramaya çalışanlar artık o olmayınca takımın hücüm devresinde bir hiç olduğunu anladılar mı acaba? Uzatmaya gerek yok... Trabzonspor'un tüm ikbali geldi çarşamba günü Peygamberler diyarı Şanlıurfa'da oynanacak maça endekslendi... Artık gerisini siz bilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor