Necmi Perekli

Necmi Perekli

11 Mayıs 2010 | Salı

Tatsız galibiyet

Türkiye Kupası'nı müzesine taşıyan Avrupa Ligi'ne play-off turundan gitmeye hak kazanan Trabzonspor, dün ligden düşmesi kesinleşen Denizlispor ile karşılaştı. Bu maçın teferruatına dalmadan önce Trabzon'da futboldan sonra Türkiye 2. Basketbol Ligi'nden, Beko Basketbol Ligi'ne yükselme başarısı gösteren kulübün bu çifte başarısını özellikle kutlamak isterim. Bordo-mavili kulüpte bu günlerde güzel şeylerin olduğuna sevinerek şahit olmaktayız. Çeşitli branşlarda aldığı başarılarla sevenlerine ve taraftarlarına keyifli vakitler geçirtti. Ayrıca bu başarıların gelecek sezonda da devamını dileyerek beklentilerimizi belirtmek isterim. Maçın başlangıcında kazanılan gol Trabzonspor'u rehavete sevk etti nitekim aradan yaklaşık 30 dakika sonra kalesinde rakibin beraberlik sayısını gördü. Bu maçta Fenerbahçe maçında oynayan Trabzonspor takımını adeta mumla aradık desek yeridir. Bu hafta maçı seyrettikten sonra Trabzonspor'un havasına veya maçına göre performans ortaya koyduğunu söylemek isteriz.

Motivasyon eksikliği vardı
Oysa ki Trabzonspor gibi bir ekibin sahada istikrarlı ve düzenli bir grafik içerisinde top oynaması gerekmez mi? Bu zigzaglar taraftarları ve sevenleri arasında olumsuz hava yaratmaktadır bunu böylece belirtmekte fayda var. Yapılan kutlamalar takımın moral, motivasyon ve kondisyonunu mu bozdu yoksa, yorgunluk mu sebep oldu merak ediyorum... 2. yarıda taraftarlarını mutlu etmek isteyen bordo-mavililer maça biraz daha tempo ve akıcılık kazandırdı kenarları iyi kullanıp rakibi kendi yarı alanına hapsetti. Murat Tosun'un şık golüyle galibiyete ulaştı. Bundan sonra Trabzonspor rakibi karşısında istediği gibi oynamaya başladı. Netice itibarı ile Trabzonspor, Şanlıurfa'daki gibi başarılı bir oyun oynamadı, fakat küme düşen rakibi karşısında istediği 3 puanı ve haftaya oynayacağı Fenerbahçe maçı için de morali yakalamış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor