Necmi Perekli

Necmi Perekli

08 Ağustos 2010 | Pazar

Liverpool'a hazır

Önce iki takımı da kutlamak gerekir. İki Anadolu takımının böyle bir kupada karşı karşıya gelmesi İnşallah diğer Anadolu takımlarına yeni bir strateji kazandırır.
Türkiyenin şu günlerde yaşadığı sıcaklık sendromuna rağmen Trabzonspor ve Bursaspor'un ortaya koydukları mücadele takdire şayandır. Bırakınız koşmayı, yürümekte bile zorluk çekilen bu sıcak günlerde her iki takımın oyunun temposunu arttırmak için yaptıkları hamlelere bir de oyuncuların saha içerisinde gösterdikleri ratasyonlar futbol adına önemli şeylerdi.
Önce Trabzonspor'a bir bakalım... Bordomavili oyuncular dün akşamki maçta istekli, arzulu ve hırslıydılar. Bu görüntüleri Trabzonspor'un lige hazır olduğunu gösterdi. Ve bana sorarsanız bu görüntü ile beraber bir iki eksikle birlikte Liverpool maçına bile hazırlar.

ŞAMPİYON GERİLEMİŞ
Dün akşamki maçta bana göre önemli eksik orta alandan hücuma dönük bir oyuncunun olmamasıydı. Yani Trabzonspor'da santrfor eksikliği yoktu. Eksik olan Teofilo'nun ileride yalnız bırakılmasıydı.
Hemen şunun altını çizmek istiyorum. İleriki maçlarda santrforda kim olursa olsun, bu oyuncunun orta sahadan mutlaka destek görmesi gerekir.
Trabzonspor'un oyunun üçüncü ve dördüncü bölümlerinde biraz daha hucümda oyuncu sayısını mutlaka arttırmalıdır.

Her ne kadar "Trabzonspor iyi oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı" desek de bunda Bursaspor'un kötü oluşunun önemli katkısı vardır.
Çünkü Bursaspor'un geçen yıldan kalan o mücadeleci o amatör ruhlu futboldan eser kalmamıştı.
Bursaspor'un gelecekte önemli maçlar oynayacağını düşünürsek Sağlam buna mutlaka bir çare ve bir çözüm bulmalıdır.

Sonuç olarak Trabzonspor hak ettiği bir galibiyetle Süper Kupa'ya ulaştı. Sezona da hem futbol olarak hem de moral olarak iyi bir başlangıç yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor