Necmi Perekli

Necmi Perekli

16 Ağustos 2010 | Pazartesi

Zor galibiyet

Şu sıralar Ramazan-ı Şerifi idrak etmekteyiz.
Hepimizin bildiği gibi, Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri veya olmazsa olamazları (Bütçeleri iyi olanlar için diyorum)pide, pastırma güllaç ve yufka tatlısıdır. Bunlar olamadığı zaman sofranın tadı tuzu yavan olur.
İşte dün akşamki maçın seyircisizoluşu aynı Ramazan sofrasının eksikleri gibiydi...
Yani dün akşamki maç futbol adına tatsız ve tuzsuz geçti diyebiliriz.
Katılıyorum, hava sıcaktı ve sezonun ilk maçıydı.
Ama bir realitedaha var. Her takım sezon başı hazırlıklarını bir ayı aşkındır sürdürmektedir. Kısaca kimsenin mazeret üretmesine gerek yok.
Ben dün aksam izlediğim Trabzonspor'u anlamakta zorluk çektim desem yalan olmaz. Daha on gün önce yere göğe sığdırılamayan Trabzonspor, beş-altı eksik oyuncusundan mahrum sahaya çıkan Ankaragücükarsısında hiçbir varlık gösteremedi!

Liverpool affetmez

Düşünebiliyor musunuz? Koskoca 45 dakikada bir Burak'ın ayağından kaçırdığı yüzde yüzlük pozisyonu, bir de Colman'ın yarım pozisyonu var.
Bu yarıda Bursaspor maçının flaş ismi olan Teofilo yoklukları oynadı dersek fazla abartmış olmayız Ha burada hemen şunu belirtmeden de geçemeyeceğim.
Teofilo'nun destek görmediği de muhakkak. Teofilo'nun yerinde kim olsa görüntü bundan farklı olmazdı.
Oyunun ikici yarısında Trabzonsporilk yarıya göre daha hareketliydi. Bunda oyuncu değişikliğinin önemli etkeni vardı. Yattara ve Umut'un oyuna girmesiyle bordo-mavililer rakip kalede daha atak görünmeye başladılar. Önemli olan böylesine kötü oynarken kaybetmemek.
Eğer Trabzonspor, perşembe günü Liverpool karşısında bu tempo, bu futbol anlayışıyla, böylesine dağınık oynadığında durumunun hiç de iç açıcı olacağını zannetmiyorum.
Yine de bu maçların havası farklı ve değişik olur diyerek Trabzonspor'a Liverpool karşısında başarılar dileyelim

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor