Necmi Perekli

Necmi Perekli

14 Eylül 2010 | Salı

Trabzon'dan resital

Trabzonspor, Sivasspor karşısında maça hızlı başladı, peş peşe sıraladığı gollerle sahada adeta "futbol resitali" verdi.
Sezonun başlaması ile gerçekten futbolun güzel karelerinden örnekler vermeye başlayan Trabzonspor bu hafta da tüm taraftarlarına sanki gol bayramı seyrettirdiler. Trabzonspor'a bu denli övgüler yağdırmamızın esas sebebi ise sahada atılan gollerden daha öncelikle sergilediği oyun itibarı iledir.
Zira sahada Trabzonspor formasını giyip de formasının hakkını vermeyen bir tek oyuncu bulamazsınız.
Savunmada Serkan'dan tutun da orta sahada yıldızlaşan Selçuk ve forvetteki tüm elemanlar sanki gol ve güzel oyun sergilemek adına birbirleri ile yarıştılar.
Bu maç son haftada Antalya'da kaybedilen puanın bir derecede telafi edilip, taraftarın kalbinde yeniden yer yapmak için bir fırsattı.
İşte Trabzon bir önceki haftanın yaralı kalplerini Sivasspor'a attığı altı golle tamir ederek ligdeki yoluna devam ettiğini ilan etmiştir. Trabzonspor hiç şüphesiz futbolda bir yerlerin zirvesini zorladığını gösterdi.

Havaya girilmesin

Bu, Şenol hocanın oyuncularını bu meslekte bir yerlere getirdiğinin göstergesidir.
Elbette gelecek maçlarda aman ola oyuncularımızın "Biz artık bu işi hallettik" havalarına girmelerinin ve kendilerinin futbolda olduklarının sanısına kapılmaları tekrar gerisin geriye kaymalarına sebep olacağını hatırlatmaya gerek var mı?
Bunu sadece sahasında oynadığı bir maçı kazanıp çok değerli 3 puan aldıklarını idrak edip işin süsünden ve cafcafından bir şekilde uzak durmaları, gelecek maçların konsantrasyonu itibarı ile şart olduğunu belirtmek isterim.
Bu denli bir Trabzonspor hem liglerde epey iş yapacak hem de lige fevkalade renk katacaktır.
Daha yolun başında iken bu başarıların mağruru olup, kontrolsüz "Şampiyonluk" çığırtkanlarının pohpohlamalarına kapılmamalarını son olarak tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor