Necmi Perekli

Necmi Perekli

04 Ekim 2010 | Pazartesi

Hakkıyla kazandı

Ligde son iki haftada 5 puan kaybederek üst sıralar için mücadele eden takımlar sıralamasından biraz uzaklaşan Trabzonspor, Türkiye'de ve özellikle Avrupa arenasında birçok başarılara imza atan, rakibi karşısında oynadığı olumlu futbolu ile sezon başının başarılı görüntüsüne döndü. Dönerken de, siyah-beyazlı takımın son haftalardaki fiyakalı görüntüsünü de bozmuş oldu. "Hayırdan şer, şerden hayır doğarmış" Böyle der, büyüklerimiz. Son iki haftada oynadığı maçlardan hanesine tek puan kazandıran bordo-mavili takım da anlaşılan o ki, o görüntüler 'hayır' imiş. İşin güzel tarafı ise Trabzonspor'un en kısa zaman içinde kendisini tamir etmesi ve yenilemesi.

BEŞİKTAŞ'IN TAKTİĞİ KÖTÜYDÜ
Beşiktaş
'ın oyun kurgusuna bir anlam veremedim.
Kazanmak için mi geldiler yoksa kaybetmek için mi? Oysa liglerin en iyi futbol oynayan ve başarılı takımı olarak gösteriliyordu.
Beşiktaş dünkü bu görüntüsüyle ligde her türlü skor ile karşılaşabilir. Bir kere siyah-beyazlı takım o baskıcı ve organize olan futbolundan çok uzak bir görüntü verdi.
Oynadığı bütün maçlarında hücum organizasyonları ile rakiplerini sürklase eden Beşiktaş'ın, Trabzonspor karşısında pozisyon bulamaması her halde üç gün önce oynadıkları Rapid Wien maçının yorgunluğu yüzündendi. Beşiktaş, Guti dışında koşan mücadele eden oyuna katkı sağlayan aklı başında futbolcu yoktu. Oyunun ikinci yarısında Mustafa'nun kafasından bulduğu golle Trabzonspor rakibini devirdi. Genç Mustafa ilk maçı olmasına rağmen gelecek için olumlu sinyaller verdi. Artık hocasına "Beni unutma bende varım" mesajı verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor