Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Nisan 2011 | Pazar

Kötü görünümlü güzel

Başlığa bakınca, Trabzonspor'un Konyaspor önünde aldığı zor fakat çok kıymetli üç puanın ne denli şartlar altında puan cetveline cem edildiğini rahatça düşündürebilir bizlere.
Şöyle ki... Bu maçta özellikle ikinci devrede bordo-mavililerin ortaya koyduğu acemi ve dervişane oyunun bu şekilde tarif edip şampiyonluk adayı bir ekibe yakışmadığını ifade etmek her gözün harcıdır.
Fakat bu takımın bu şartlar altında ertesi gün şampiyonluk ortağının ne yapacağı fobisi, artı küme düşme çizgisi üzerinde olan ve Trabzonspor'a ters gelen bir Konyaspor karşısında rahat ve göze hoş gelen futbol oynayacaksınız ve de tam puan ile birkaç gol atıp seyirciye de keyifli dakikalar yaşatacaksınız(!) öyle mi?
Yooo... Bu dediğiniz ekmek kadayıfı, hem de kaymaklı. Olmaz! Bu şartlar altında asla olmaz! Neden olmaz? Saha içi psikolojiyi ve havayı iyi teneffüs edip tadına bakmış olmak gerekir, kimse kusura bakmasın.

Jaja'ya sormak lazım
Bu iş, yazıldığı, çizildiği ve TV'lerde pozisyonları döner koltuklarda seyredip "Al geri, ver ileri" demek ile anlaşılır ve yaşanır olmaktan çoook uzaktır.
Elbette sahada gönlün istediği görüntü yoktu fakat yukarıda anlattığımız pozisyonlar icabı maçın göründüğü gibi yorumlanması pek de doğru olmaz.
Her şeye rağmen ben zor ve sevimsiz de olsa alınan üç puana "Eyvallah" diyorum.
Bu maçta artık kredisini dolduran İstanbul gecelerinin yaramazı Jaja! "Düştüğün hallerin ve takımı soktuğun sıkıntılı durumun farkında mısın?" diye sormak ve de uyarmak isteriz seni.
Artık Umut Bulut da bundan böyle rahatlar.
Zira hız duvarını aştı ve o da stresten kurtuldu sayılır. Bundan sonra evvelce kaçan golleri geri isteriz.
Yılmaz hocanın askerlerinin bu maçta puan almaları çok zordu, direnci ve ekibinin kapasitesi bu.
Trabzonspor'a rağmen bu maçta puan koparamazlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor