Necmi Perekli

Necmi Perekli

23 Mayıs 2011 | Pazartesi

Buraya kadarmış

Ne yaparsınız ki bazı olayların kaderi önceden bilinemiyor. Elbette bu raddeden sonra her iki takımın dişe diş verdiği korkunç mücadele yıllar geçse de asla akıllardan silinmeyecektir. Bu yıl oynanan lig belki de son çeyrek asrın hatıralarda kalan en heyecanlı ve zevkli ligi olmuştur.
Her iki takım da deplasmanda oynarken kendi maçlarının heyacanı yanında kulaklar diğer tarafta rakibin alacağı sonucu beklemekte idi.
Elbette ki Fenerbahçe'nin yakaladığı ikili averaj nerede ise tarihe geçecek bir olaydı.
Fakat bu şekil bir şampiyonluk belki de yıllar süren zaman içerisinde eleştiri veya münakaşa götürecektir. Öyle ya bu konumda talihin cilvesi Trabzonspor da olabilirdi.
Pozisyon içerisinde bu zamanda kim avantajlı olursa olsun neticede her halükârda konu insaf ve adalet cihetinden her zaman tartışılacaktır.
Dilerim gelecek yılların şampiyonunu tayin edecek prosedür daha adil ve insaf ölçülerini ihtiva eder. Fakat bu durumdaki şartlar Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu asla gölgeleyemez. A Milli Takım'a Trabzonspor Kulübü'nden altı oyuncu giderken, Trabzonspor şampiyonluğu kaybederken, Tolga gibi bir kaleciyi de tekrar kazanmış olmanın sevincini de yaşamalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor