Necmi Perekli

Necmi Perekli

02 Şubat 2012 | Perşembe

İyi olan kazandı

Trabzonspor her türlü hava şartlarına karşı geçen iki haftanın başarılı takımı Bursaspor önünde üç puanı kopartmasını da bildi.
Bu havada bu sahada oynanan bir maçın teknik ve taktik analizi veya yorumu elbette yapılamaz. Böyle maçları ancak takımı teşkil eden oyuncuların bireysel yetenekleri tayin eder.
Mesela bir Giray havanın tüm dezavantajlarında takımı için bir avantaj olmuş ve iki gollük imza ile takımına üç puanı yazdırmıştır. Esasen Trabzonspor sahanın her yerinde vardı. 'Savunmada hiç açık vermedi' desek yeridir.
Son saniyede Bursaspor'un değerlendiremediği pozisyon yine de bir talih eseri oluşan pozisyondur.
Preste, adam markajında, ikili mücadelerde hep Trabzonsporlu oyuncular galipti.

BİR KAZA YAŞANMAZSA
Sahada ferdi olarak hakimiyeti sağlayan bir Trabzonspor'un rakibine normal şartlar altında puan vermesi de düşünülemezdi zaten.
Bir de ben bu Bursaspor'un geçen haftalara kazandığı maçlara adeta hayret eder oldum.
Sanki o Bursa gitmiş de yerine bir 2. lig takımı gelmiş.
Anlaşılan Trabzonspor tüm hatları ile maça iyi hazırlanmış olacak iyi oynadı ve kazandı.
Artık galibiyet merdivenlerini hasarsız tırmanmayı sürdüren Trabzonspor bir kazaya uğramazsa play-off yarışına dahil olacak gibi gözüküyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor