Necmi Perekli

Necmi Perekli

11 Şubat 2012 | Cumartesi

Zahmetsiz üç puan!

Trabzonspor sahasında konuk ettiği Gaziantep'i önce ciddiye aldı, mindere çektiği rakibine bir el ense atınca hiç de korktuğu gibi olmadığını görünce sahada adeta başıboş gezinerek kendisine teslim olmuş olan misiafir takımdan üç puanı zahmet çekmeden kopardı aldı.
Gaziantep için söylenecek tek söz var, o da "Bulunduğu yeri hak ediyor." Zira ne canını dişine takmış bir adam, ne becerikli bir oyuncu, ne de mücadele azmi olmayan bir ekip.
Bu şartlar altında güneydoğunun tek temsilcisinin akıbeti hiç de iyi gözükmemektedir.

BELEŞTEN GÖTÜRDÜLER
Bu maç için ortaya konulacak herhangi bir teknik ve taktik yorum bence göze gelmemektedir.
Zira bu gibi yorumlar dişe diş mücadelerde yapılan hata ve aksiyonların bir ürünü olur.
Oysa bu maçta hava soğuk olmasa inanın adeta doksan dakika şekerleme yap, git evde yat diyebiliriz. Trabzonspor yine bildiğimiz Trabzon. Orta sahasında bu maçta biraz daha gayret gördük.
Fakat rakibin kendisine bir zorluk çıkarmayacağını anlayınca onlar da işi beleşten götürmeyi yeğlediler. Neticede iş olacağına vardı Trabzon üç puanı güle oynaya kaptı gitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor