Necmi Perekli

Necmi Perekli

13 Mart 2012 | Salı

Kırılma noktası

Her maçın bir kırılma noktası olur. Bu haftaki maçta da kırılma noktası 65. dakika olmuştur.
Bu dakikadan 3 dakika önce Sivassporlu Mehmet Nas'ın iki ortası forvet adamı Eneramo tarafından boş kaleye değerlendirilemeyince maç birden bire taraf değiştirdi.
Bundan sonra şans rüzgarı ve inisiyatif tamamen Trabzonspor tarafına geçti.
Bu maçta da herkesin bildiği bir tekerleme ortaya çıktı: "Atamayana atarlar." Futbolun asla değişmemiş ve değişmeyecek olan kuralı işledi.
Bu noktada önemli olan husus Trabzonspor'un yaptığı değişikliklerdir.
Oyunun gidişatına göre zamanlaması yerinde olan değişimle maçın kaderi de değişti.

ALANZİNHO ATEŞLEDİ
Alanzinho oyuna girer girmez yakaladığı ilk pozisyonu değerlendiriyor, diğer taraftan son maçların gününde adamı Volkan da galibiyet perdesini açtı ve kapattı. Yani kendi adına başarısını sürdürürken takımını da adeta ipten aldı.
Burak'ın kaçırdığı penaltı olağan bir meseledir. Fakat forvet olarak belki de rakibin oyun tarzı Burak'ın etkisiz futboluna sebep olmuştur.
Burak zaman zaman gol atamayınca bu verimsizliğin üzerinde yüklediği ağır psikolojik baskıdan kurtulmak için topların ille de kendisinde toplanmasını istiyor ve arkadaşlarını baskı altına alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor