Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Mayıs 2012 | Perşembe

Kumaş bu kadar

Hangisine yanayım, Trabzonspor'un Burak'ın beceriksizliği yüzünden kaçırdığı iki bariz pozisyonla kaçan üç puana mı yanayım yoksa bu takımın ne kadar yırtınsa bir türlü kefeni yırtamıyor makus talihine mi yanayım bilemiyorum.
İlk yarı oynanan futbol diyeceğim, demeyeceğim oyun diyeyim.
Zira futbola benzer ortada hiçbir aksiyon yok.
Hani derler ya "Al birini vur ötekine" işte aynen böyle.
Zevksiz ve gayesiz oyun nedendir acaba?
Trabzonspor, Trabzon'da yediği dört golün acısını unutamadı "Ne olur ne olmaz" korkusu ile fazla yüklenmeye cesaret edemedi.

TRABZON ETKİLİYDİ
Galatasaray ise geçen maçın prestijini "Acaba kaybeder miyim?" diye endişe ederek temkinli oynayınca ortaya bu "garabet futbol" çıktı.
İkinci yarı ise biraz daha derli toplu ve şansını ofansif oyun tarzında arayan bir Trabzonspor vardı.
Yaptığı doğru ve isabetli değişiklikler sanki takıma bir nebze aksiyon getirdi.
Fakat bu noktada hocalarının yapacağı da fazla bir şey kalmadı zira "Bu kumaştan bu kadar palto" deyip işi bağlayalım isterseniz.
Ancak oyunun son on dakikasında Galatasaray'ın yaptığı "Karambol" vari baskılardan bir nebze oyuna gelen heyecanın da fazla bir getirisi olmayınca puanları paylaşıp sahadan ayrılmak düştü her iki takıma da. Şimdi kalan iki maç her iki takım için çok daha heyecanlı geçecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor