Necmi Perekli

Necmi Perekli

24 Ağustos 2012 | Cuma

Hiç yakışmadı

Maçtan önce Trabzonspor'un rakibi olacak bu ekibi izleyen teknik ekip bunlar için "Süratli, çabuk, ani ataklar geliştirebilen güçlü bir ekip" yorumunu yapıyor. Fakat Avni Aker'de izlediğimiz rakip ise bunun aksine sahasına kapanan, ofansif futboldan bi haber ne yaptığını bilmez sıradan bir rakip görünümünde idi.
Oysa Trabzonspor takımı böyle bir rakibi bu sahada silip süpürmesi gerekirken bir de bakıyorsunuz ki yanlış tertip, yanlış oyun mantığı ile bu rakibe bırakın gol atmayı pozisyon dahi üretemiyor.
Bir kez Vitek ile Enrique'nin baştan çift forvet olarak sahada yerini alması gerekiyordu. İkinci yarıda takıma giren Alanzinho'nun ise baştan oyunda olması gerekirdi.
Zira oyuna girdiği andan itibaren takıma bir dinamizm getiren Alanzinho eğer oyunun başından beri sahada olsa idi taşıdığı toplarla rakip savunmayı sökebilirdi.

Kendimiz zora soktuk
Oyun boyunca rakibin savunma mantığı ile ortada olan oyunu çözebilmenin bir sürü yolları vardı. Kaldı ki sahamızda oynamamıza rağmen bunlardan hiç birini yapmadık.
Yani tüm ikbalimizi rakibin muhtemel hatasına bağlayarak kendi şansımızı kendimiz zora soktuk.
Umarım kendi sahasında açık bir futbol oynamak zorunda kalacak olan Macar ekibine rövanşta daha aktif ve bilgili bir oyun ortaya koyarak gerekli ders verilebilir.
Bence Videoton, Trabzonspor'a rakip olacak seviyede bir takım değil. Ne edip edip bu rakibin kendi sahasında elenmesi tehir edilen umutların tekrar kazanılmasını sağlayacaktır.
Bu seyirciye bu ilgiye bu futbol ve bu sonuç hiç yakışmadı.
Gelecek maçta daha istekli ve arzulu olmak gerekiyor. u maçtaki hataların mutlaka telafi edilmesi gerekir. Elenmeyi düşünmek dahi istemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor