Necmi Perekli

Necmi Perekli

10 Aralık 2012 | Pazartesi

Böyle olmaz ki!

Trabzonspor düşünün ki bir hafta önce Gençlerbirliği gibi takımı Ankara'da farklı yenip, zirve yarışı fırsatı yakalamışken kendi sahasında bir puanı zor kopartıyor.
Bu takım kongrede başkanın açıklamaları ve dik duruşu ile moral bulmuş olarak sahaya çıkıyor fakat bu maçta yapılan hataların tekrarı için futbolun uleması ve filozofu olmaya gerek yok.
Trabzon'da Falgoz Kahvehanesi'ne gidin ordaki insanlar bile takımı rakip sahaya taşıyabilen tek adam olarak gözüken Alanzinho'nun çıkarılmasından sonra, bunca para ödenmesine rağmen ve belki de bu yıl bu kadar kanatlardan orta ve hava topu bulunan bir maçta Janko'nun olmaması asla tasvip edilmez.

Kayseri iyi oynadı
Janko için sakat makat bahanelerini duymak istemiyorum, adam moralman sıfırlanmış.
Bu maçta oynamayacak da ne zaman oynayacak? İşte bu sorunun cevabını, birilerinin yerini küçümsediği o kahvedeki adamlar izah eder.
Takımda Adrian ve Alanzinho dışında ne yaptığını bilen bir kişi yoktu.
Bakmayın üç topun direkten dönmesine.
Bunları sakın şanssızlık diye addetmeyin, biz bunlara "Beceriksizlik" diyoruz. Belki de şanssızlık değil uğursuzluktur... Böyle de olmaz ki(!) Kayserispor ise katı savunma yapmadan mantıklı oynayarak 2 puan kaybederek evine döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor