Necmi Perekli

Necmi Perekli

13 Ocak 2013 | Pazar

Sırada Mersin var

Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor karşısında tutuk başladığı maçı ilerleyen dakikalarda zaman zaman hakimiyeti altına aldı.
Kalan zaman dilimlerinde de rakibinin baskısı altında onun insiyatifinde kaldı.
Fakat sahada gözüken futbolun ana temalarına dikkat edildiğinde, daha ciddi ve bilinçli oynayan, galibiyeti için hamleleri yapan bordo-mavili ekip Adrian'ın iki ve son dakikalarda Vittek'in plasesi ile net bir skorla maçı almasını bildi.
İlk yarının flaş ekibi Antalyaspor sahada duruşu oyun tarzı ve davranışları ile bende sanki bir miktar havaya girmişler görüntüsü yarattı.
Futbolda siz, ciddiyetten ve temkinden bir an uzaklaştığınızda sizden zayıf ta olsa rakibinizin tokadını her an yiyebileceğinizi asla unutmayın.

Göçek iyi yönetti
Bu doksan dakikanın dökümanını aldığımızda beş gol, iki penaltı, kırmızı kartların yanında yukarıda bahsettiğimiz gibi ciddiyetten bir an kopan Trabzon'un kaçırdığı penaltı bunlar hep bu maçın göze batan aksesuarları idi.
Hakem Hüseyin Göçek'in ortaya koyduğu ciddiyet, disiplin ve verilen cesur kararlar yanında neredeyse sıfır hata ile gösterdiği idare alkışa değerdi.
Trabzonspor'da oyun performansını beğendik özellikle Serkan, Adrian, Mustafa, Emerson, Celutska oyunda ağırlığı olan oyunculardı.
Birinci devredeki Trabzonspor'a göre sanki bir miktarda daha derli toplu gözüktü takım.
Sırada Mersin maçı var.
Trabzon, gruptan çıkmak istiyorsa o maçı da kazanmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor