Necmi Perekli

Necmi Perekli

04 Şubat 2013 | Pazartesi

Sürekli olmalı

Trabzonspor, yeni hocası Tolunay Kafkas ile adeta Gaziantep maçına vize beklentisi ile çıktı. Oyunun ilk 10 dakikasında rakibi Gaziantepspor'un bariz iki gol pozisyonu, kaleci Onur'un klasına takılınca Gaziantepspor oyundan düştü. Trabzonspor, topyekün oyuna egemenliğini koydu.
Şimdi kaçan bu fırsatlara bakıp Trabzonspor'u şanslı görmek ve göstermek doğru değil.
Çünkü sahada mücadele eden, kabuğunu yırtan bir Trabzonspor vardı. Gustavo Colman, Alanzinho, Cech, Adrian ve ikinci yarıda Halil eski görüntülerinden farklı bir şekilde hırslı ve disiplinliydi.
Bu disiplin altındaki Trabzonspor'a karşı hiçbir takımın direnmesi mümkün değildi.

Sihirli değnek yok
Bordo-mavililer özellikle ikinci yarıda ilk yarıyı gölgede bırakacak bir performans, düzen ve sistem ortaya koydu. Galibiyeti çok istediğini gösteren futbolcular, bunun karşılığını da 3 puanla aldı.
Başta savunma özellikle stoper mevkiinde rakibe verilen iki önemli fırsatta aksar gibi gözüktü.
Ancak bu zaaf bazı rötüş ve müdahalerle bertaraf edildi.
Bunu hatırlatmamızda şimdiden fayda mülahaza ediyoruz.
Bu maç iyi güzel fakat aman ola ki bu farklı skora aldanıp her şeyin sihirli bir değnekle dokunulmuş gibi düze çıktığını sanmayın.
Bazen hoca değişikliklerinin anlık psikolojik müsbet etkileri olur. Umarım ki bu düzen anlık olmayıp, sürekli olsun. Seyircinin oyuna katkısının gerektiğini de
taraftara hatırlatmak isterim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor