Necmi Perekli

Necmi Perekli

28 Şubat 2013 | Perşembe

Rayına giriyor

Kupaya 70'ten fazla takım katıldı kala kala sekiz takım kalıyor. Fakat bu denli elenmiş takımlar arasından sekiz favori ekibin ortaya koyacağı futbol bu mu olmalıyıdı?
Daha kaliteli ve zevkli bir maç olmalı idi fakat olmadı.
Bu maç, Trabzonspor için yeni düzenin bir çıkış çizgisi olarak gurup lideri olmasından daha önemli idi. Çünkü Tolunay Kafkas ekibinin galibiyetlere ve morale ihtiyacı vardı.
Bu şekilde hem kupada bir adım atladı hem de taraftarına takımı yavaş yavaş rayına koyduğunu göstermiş oldu. Bu yönden Trabzon'un kazanımlı olduğunu söyleyebiliriz.
Antalyaspor'a gelince... Doğrusu daha baskın ve iyi top gezdirerek, gerçekten Trabzonspor'a korkulu dakikalar yaşatırken ligdeki puan sıralamasındaki yerinin tesadüf olmadığını gösterdi.
Her ne kadar kupadan elenmişse de buradan rüştünü ispat ederek çekildi.

Kasımpaşa'ya dikkat
ŞimdiTrabzonspor'u pazartesi günü zorlu Kasımpaşa maçı beklemektedir.
Bu maçta çok daha akılcı, hücumda mantıklı, becerikli ve kaleyi görerek topa hükmetmelidir.
Buradan şu sonucu da çıkarabiliriz; Trabzonspor her ne kadar iki maç peş peşe galip gelmiş olsa da oturaklı ve sistematik oynayamadığını hem savunmada açık verdiğini, hem de ofansif anlamda hâlâ çoğalmayı beceremediği için bulabildikleri tek golle yetinmek zorunda kalıyorlar.
Fakat daha akılcı ve kondisyonu yüksek bir ekip, bordo-mavililerin heveslerini kursaklarında bırakabilir hatırlatalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor