Necmi Perekli

Necmi Perekli

18 Nisan 2013 | Perşembe

Aker'e kaldı

İlk yarı her iki takımın da cılız atakları ve pozisyonsuz futbol kurguları ile ilk 44 dakika zevksiz ve heyecansız oynandı. Bunda iki takımın da birbirlerini tartarak oynaması etkili oldu.
Devre bitti derken Sivaslı Aatif ceza sahası dışından yine Trabzonspor defansının o malüm zaaflarından istifade ederek uzaktan attığı şutla Sivasspor'un ilk golünü attı.
Devreyi 1-0 önde kapatma avantajını ev sahibi takım Sivasspor yakalamış oldu.
Bu arada ilk 45 dakika boyunca Tolunay hocanın kulübedeki tedirgin, ürkek ve endişeli ruh hali doğrusu bizi takımına otoriter olması yönünde endişeye sevk etti.
Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarıya biraz daha canlı, biraz daha mücadele yüklü girdi.
Ama skoru değiştirecek hiçbir hamleye ve aksiyona müracaat etmedi.

Çıtkırıldım tarzda oynadı
Tam bir orta saha futbolu şeklinde oyunu devam ettirdi.
Hiç olmazsa bir gol atıp rövanşa avantaj sağlaması gereken Trabzonsporlu oyuncular, Sivassporlu futbolcuların her topa girişinde topu adeta rakiplerine teslim ettiler.
İkili tüm mücadelelerde ev sahibi sürekli galip geldi.
Bu da Trabzonspor'un maçta üstün görünmesine rağmen, etkisiz kalmasına sebep oldu.
Trabzonspor ise durumun önemini kavrayamadı. Çıtkırıldım tarzda oyunlarına devam ettiler. Bu arada Trabzonspor teknik ekibi elindeki tüm kozları sahaya sürüp, yeni bir şans aramasına rağmen ne yazık ki hiçbirinden beklediği randımanı alamadı. Efektif top oynamaya başlayan Sivas, Erman Kılıç ile Trabzon'un zaafını affetmedi ve fark 2'ye çıktı. Trabzonspor defansı yine rakibini seyretti.
Derken oyuna sonradan giren Marek Sapara frikikten attığı gol ile Trabzonspor'u rövanş için umutlandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor